Toronto Pizza Group of Companies Franchise

Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε συνέταιρος με τον Όμιλο Εταιριών της Toronto Pizza

Το FRANCHISE είναι σήμερα μια παγκόσμια αποδεκτή μέθοδος δημιουργίας επιχειρήσεων. Το σύστημα FRANCHISE προσφέρει στον FRANCHISEE, (ανεξάρτητος συνεργάτης) την εμπειρία του FRANCHISOR και μια αποδειγμένα επιτυχή μέθοδο επιχείρησης, η οποία ήδη απέδειξε τον εαυτό της στην αγορά. Ο FRANCHISEE μπορεί να έχει ήσυχο το μυαλό του ότι πίσω από την καινούργια του επιχείρηση, υπάρχει μια ομάδα από έμπειρους επιχειρηματίες, έτοιμους να βοηθήσουν σε κάθε του βήμα, έτσι που με σιγουριά η νέα επιχείρηση να στεφθεί με επιτυχία.

Το να δημιουργήσεις τη δική σου εταιρεία πρέπει να περάσεις μέσα από τις στροφές της μαθητείας, ξεκινήματος και ανάπτυξης και πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις όλα τα λάθη που κληρονομούνται σε αυτή τη πράξη. Αν τώρα πάρεις ένα FRANCHISE, αγοράζεις τη γνώση και εμπειρία του FRANCHISOR και έχεις το προτέρημα να είσαι μέλος ενός αναπτυσσόμενου δικτύου. Ένα επιτυχημένο δίκτυο βασισμένο σε μια αποδειγμένη φόρμουλα, υποστηριζόμενο από μια μεγάλη και σημαντική στήριξη κάτω από το TORONTO PIZZA ENTRPRISES GENERAL TRADING LIMITED.

Ολόκληρος ο οργανισμός και η προσοχή του εστιάζονται στο να βοηθήσουν τον FRANCHISEE να κάνει μιαν αποτελεσματική χρήση όλων των δυνατοτήτων του εργατικού, οικονομικού, υλικών και αγορών και με το να σχεδιάζει έξυπνα για το μέλλον, αναπτύσσει την κερδοφορία, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Πάντοτε υπάρχουν εξειδικευμένες τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν προς επίλυση συγκεκριμένων διευθυντικών θεμάτων.

Στην τελική ανάλυση, το πιο ενδιαφέρον κριτήριο με το οποίον μπορεί να μετρηθεί η αποδοτικότητα και η επιτυχία μιας επιχείρησης είναι η μεγαλύτερη κερδοφορία σε σχέση πάντοτε με τις επενδύσεις της.

Για αυτούς τους λόγους η Toronto προσεγγίζει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα εν τω σύνολο της, και με τα μάτια ενός πρακτικού επιχειρηματία. Για να ανταποκριθεί σε αυτή τη πραγματικότητα η Toronto ανέπτυξε μιαν υπηρεσία FRANCHISE που έχει μιαν επαγγελματική, ολοκληρωμένη, καλοθεμελιωμένη, παραδεγμένη και ανθρώπινη προσέγγιση.

Εμείς παίρνουμε όλη την ευθύνη να εκπαιδεύσουμε τον τοπικό διευθυντή και τους βασικούς υπαλλήλους, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είστε σε θέση να λειτουργήσετε το δικό σας εστιατόριο με επιτυχία και αποτελέσματα. Ένα αδιάκοπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα λειτουργεί συνεχώς στο Toronto Franchise.

Στη Toronto Pizza συνειδητοποιήσαμε ότι το μέλλον σας ως Franchisee (και το γενικότερο μέλλον της δικής μας εταιρείας) θα εξαρτάται από την ποιότητα της εκπαίδευσης που λαμβάνετε εσείς και οι υπάλληλοι σας. Η Toronto Pizza είναι ικανή και προσφέρει σε εσάς ενδεδειγμένη και αναγκαία εκπαίδευση και καθοδήγηση, συνεχόμενη και εντατική, μέχρι να μπορέσετε να λειτουργήσετε αποτελεσματικά το κατάστημα ή καταστήματα σας. Προσφέρουμε καθοδήγηση σε μεθόδους Λειτουργίας, προμηθειών, ελέγχου, κράτημα βιβλίων, λογιστικών και διαφήμισης.

Το δικό μας δίκτυο Franchise σας προσφέρει ένα ουσιώδες προτέρημα σε τοπική και κρατηκή προώθηση εργασιών και διαφήμισης. Ο κλάδος προώθησης προϊόντος είναι στελεχωμένος με επαγγελματίες που βοηθούν στο σχεδιασμό της έναρξης των εργασιών σας, ως επίσης σχεδιάζουν συνεχόμενα πλάνα προώθησης προς δημιουργία πελατείας στο κατάστημα σας. Σας υποστηρίζουμε με καθιερωμένα λογότυπα, ιδέες για σχεδιασμό εστιατορίου, ως επίσης και αποτελεσματικό διαφημιστικό υλικό.

Ο συνεργάτης μας (Franchisee) δεν είναι ποτέ μόνος με το κατάστημα του (Franchise). Του προσφέρουμε πάντοτε συνεχή υποστήριξη.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ.

Λειτουργώντας την επιχείρηση σου συνήθως απομονώνεσαι. Λειτουργώντας όμως ένα Franchise σημαίνει ότι είσαι μέρος ενός διαδικτύου εργασιών (Network)

Η επόμενη λογική ερώτηση εκ μέρους σας θα πρέπει να είναι: Εντάξει. Και πόσα κοστίζει ένα Toronto Franchise; Πριν απαντήσουμε την πιο πάνω ερώτηση πρέπει να γνωρίζετε ότι τα οικονομικά κόστα ποικίλουν ανάλογα με την μέθοδο κυριότητας, τη χώρα, την περιοχή ή τη πόλη κλπ. Αυτές οι απαιτήσεις μπορούν να συζητηθούν στα Γραφεία μας με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα με τα στοιχεία επικοινωνίας

Λευκωσία

 • 22 317 021

  ΑΓΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ Κάσου 14
 • 22 316 777

  ΑΚΡΟΠΟΛΗ Αρμενίας 45
 • 22 337 000

  ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ
  Λεωφ. Αγλαντζιάς 67
 • 22 772 630

  ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ Γρηγόρη Αυξεντίου 107
 • 22 488 077

  ΛΑΤΣΙΑ
  Λεωφ. Μακαρίου 40
 • 22 371 444

  ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ Παντελή Κατελάρη 5
 • 22 344 199

  ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ Αγίου Ανδρέου 46
 • 22 450 111

  ΣΤΑΥΡΟΣ (Στρόβολος) Λεωφ. Σταυρού 50
 • 22 455 111

  ΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ Αναστάση Λεβέντη 3
 • Λεμεσός

  25 870 222

  ΚΑΨΑΛΟΣ
  Λεωφ. Αγίας Φυλάξεως 105Β